NADĚJE NEUMÍRÁ

ŽIVOT JE PŘÍLEŽITOST PRO SKVĚLOU JÍZDU

Ryze osobní blog

Vážně i nevážně, ovšem o všem

Miluju život a všechno, co přináší. No dobře, něco by si mohl nechat od cesty. Co by to ale bylo za pouť, mít všechno, hned a jen tak. Nevím jak vy, ale já bych si toho nejspíš brzo nevážil. 

Přeju vám, abyste tu našli jak pobavení, tak inspiraci; jak otázky, tak odpovědi; jak pohodu, tak i dotek tězkosti témat, před kterými nemá smysl utíkat. 

Pobyt na světě

Žít je fajn

Netoužím po tom, abych se jednou mohl otočit a říct, že vším, čím jsem byl, jsem byl rád. Přeju si, a to zcela bytostně, abych to mohl říct vždycky, když večer usínám, lépe řečeno, když padnu.

Je toho tolik, co by se dalo dělat, vyzkoušet nebo si o tom alespoň přečíst. Nějaké střípky z té obrovské nabídky zážitků jsem darem do své každodennosti dostal a vlastné stále dostávám.

I letos bude mamut všude tam, kde bude vítán. Záleží jen na vás, budete-li ho chtít pustit i k sobě domů a vydat se s ním na zajímavé dobrodružství. Sledujte Facebook severní hvězdy a buďte zdrávi. Mt

Moc se mi líbí článek Kláry Smejkalové na webu isnpirante.cz. Vydala jej před půl rokem (13.7.2021). Tímto způsobem jej "schovávám" i pro sebe, zároveň však může rozšířit i vaše obzory.

Za číslem roku 202 se jednička změnila na dvojku, což znamená, že je před námi další letní dobrodružství a už za půl roku snad prožijeme tábor Severní hvězdy. Doufám, že už se také těšíte.

Amos 5,4-15:
Toto praví Hospodin domu izraelskému: Dotazujte se mne a budete žít! 5 Nedotazujte se Bét-elu, nevcházejte do Gilgálu, neputujte do Beer-šeby, neboť Gilgál bude přesídlen, Bét-el se ukáže jako ničemný klam. 6 Dotazujte se Hospodina a budete žít! Kéž nezachvátí dům Josefův jako oheň. Pozřel by jej a nikdo by neuhasil Bét-el, 7 ty, kdo...

Během prosince jsme v klubu Pathfinder prožívali #adventnadivoko. Podruhé jsem mohl být součástí skvělého týmu, který pro děti připravil 28 vánočních výzev.

V oblasti, kde působím - Klášterec nad Ohří, Kadaň, Louny, Most, Litvínov, Bílina, Teplice a blízké okolí - mohou ředitelky/ředitelé a školní preventistky/preventisté sáhnout po programech Etické dílny®. První pololetí mám již plně obsazené, druhé pololetí jsem prozatím přislíbil školám v Chomutově, Bílině, Meziboří, Lovosicích, Šanově a Kněževsi. ...

PF 2022

01.01.2022

"Každý jsme anděl s jedním křídlem. Abychom vzlétli, musíme se obejmout."

Obyčejný Občan

Několik vět o Mattym

Čtyřicítku mám úspěšně za sebou, z čehož vyplývá, že se střemhlv řítím vstříc krizi středního věku. 

 Ale hezky od začátku...

Haló, jsi tam?

Můžete se mi ozvat

Nesedím pořád před počitačem, byť mobil nedám skoro z ruky. No, ale zas tak horký to nebude, jak to ty naše maminky s oblibou říkají. Tak tedy, když budete chtít, opravdu chtít, napište mi. Pokusím se vám dle svých možností co nejdříve písnout nazpět.

Užitečné nástroje 

Přečtěte si jako první, co je nového

© 2022 Jan Matoušek. Všechna práva vyhrazena 
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky